Uitspraak: [em cee to be]

Benieuwd naar de betekenis achter onze naam? Lees dan zeker verder.

MC2 kennen we van A. Einstein uit de formule E = MC2, waarbij E staat voor Energie.

In onze versie staat MC voor Mental Coaching en C2 voor C x C zijnde Cuidar Corpo, wat Portugees is voor lichaamsverzorging.

Vanuit die formule kan je onze naam ook lezen als EyB waarmee we duidelijk maken dat wij onze Energie (lees onze services) zowel aan particulieren “y” (= you) als aan jouw zaak “yB” (= your Business) leveren.

Daarnaast geven we aan EyB, ook de betekenis “Energize your Balance“. Het idee is dat je balans (jijzelf) op zich wel in evenwicht kan zijn, door je op te laden met energie (potentiële energie voor de wetenschappers onder ons) kan je meer energie aanwenden in jouw activiteiten. Iets waar we als coach bewust mee omgaan.

Er is meer, lees eens achterstevoren: Balance your Energy. Wij vinden het immers belangrijk dat een mens zijn evenwicht vindt, en dus ook de energie die je in iets steekt en eruit haalt, in evenwicht moet zijn. Door aandacht te geven voor onze eigen balans, met een knipoog naar het bekende principe van Yin Yang, zijn we in staat jou(w bedrijf) onze diensten te blijven leveren.

En last but not least, wij vinden 2B (= “To Be” in de uitspraak ) belangrijker dan To Have …

Heb je een vraag of bedenking? Laat een berichtje achter via info@MC2yB.be