“Je helpen je persoonlijke objectieven te realiseren door coachen, leiden, adviseren.” (zie ook onze missie)

Jouw persoonlijke coach

Je hebt ervaringen die je niet verwerkt krijgt en wenst hulp? Je piekert of zit met levensvragen waar je niet uit geraakt? Je slaagt er niet (voldoende) in persoonlijke verandering te bewerkstelligen en zoekt een manier om je te helpen? …

Dank zij mijn persoonlijke ervaringen, vele groeicursussen, workshops en binnenkort het voltooien van mijn NLP master opleiding heb ik vele inzichten gekregen in de werking van ons brein en de manier waarop we communiceren (niet in het minst met onszelf). Vanuit onze missie en onze kennis en ervaring, willen we je helpen zodat ook jij een nieuwe weg kan inslaan in je persoonlijk leven. Ik weet dat het kan, want heb het zelf reeds mogen ervaren in mijn eigen leven.

Ook professioneel begeleid ik mensen bij organisatorische verandering in het bedrijf waar ze werkzaam zijn, weliswaar dan in de context van de doelstellingen van het bedrijf. Een nieuwe bedrijfsvisie (met mogelijk nieuwe waarden) kan leiden tot conflicten met je eigen waarden waardoor het uitoefenen van je job minder aangenaam en motiverend wordt. Je “voelt” je  niet meer thuis op je werk of in je job. Ook hier hebben we ervaring mee om mensen hun weg te zoeken naar nieuwe professionele mogelijkheden.

In de persoonlijke coaching die we aan particulieren geven, starten we vanuit waar jij als individu heen wilt en niet zozeer waar het bedrijf heen wilt.

Gouden tip: Zelfverandering is maar mogelijk als je dit zelf wenst. Doordat ik je help tot zelfinzichten te komen, jou te coachen, helpen we jou zodat jij jouw weg vindt om jouw doelen te bereiken en je verder te ont-plooien.

Dus, heb je behoefte aan een duwtje in de rug, wil je vooruit maar je zit mentaal wat vast,  aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvend verkennend gesprek.

Heb je een vraag of bedenking? Laat een berichtje achter via info@MC2yB.be