Peter De Seranno

Sedert 2011, heb ik in meerdere grote bedrijven en organisaties, teams geleid en mijn team-medewerkers gecoacht als people-oriented manager in de IT-afdeling, in verschillende disciplines. Telkens stond ik in de frontline bij grondige organisatorische veranderingen. Vanuit mijn interesse voor de medewerker enerzijds en anderzijds vanuit verantwoordelijkheidszin voor het halen van objectieven van het bedrijf, heb ik meegeholpen de mindset in onze afdeling te helpen veranderen, de verandering van werking in mijn team gestuurd en de medewerkers gecoacht doorheen deze veranderingen. Daarnaast heb ik 3 jaar als oprichter, samen met meerdere vrijwilligers, vorm gegeven aan de Belgische SQL Server User Group. Wil je me beter leren kennen? Lees dan zeker onze missie en waarden, gezien die (uiteraard) heel hard vanuit mezelf geschreven zijn. Bekijk ook mijn profiel op Linked In en stuur gerust een connectie-verzoek.

Mijn opleiding was van wetenschappelijke aard en daardoor heb ik geleerd de wereld kritisch te bekijken. Door mijn “Zijn” en ervaringen heb ik de waarde van de wereld positief te bekijken als nuttig en plezierig ervaren. Dat maakt dat ik mezelf als kritisch constructief beschouw.

Wat mijn privé betreft wil ik graag delen dat ik de gelukkige papa van Viktor en +papa van Wilces zonen ben. In het verleden heb ik Portugees geleerd en dat kwam goed van pas toen ik Wilce leerde kennen … Ondertussen zijn we gehuwd. Verder heb ik al best wat uitdagende watertjes doorzwommen, ’t ja de golven waren soms hoog. Nu, dit helpt me bij het inleven in de ervaringen van andere mensen; het helpt als levenscoach.

Mijn persoonlijke missie is (spiritueel) verder groeien, verder inzichten verwerven én dit kunnen delen en ten dienste stellen van anderen. Het motiveert me wanneer ik iets betekenisvol kan bijdragen in het leven van een ander.

Vanuit mijn professionele context, vanuit mijn interesse én missie, heb ik meerdere opleidingen ter verdieping gevolgd en jarenlange ervaring opgedaan (Alpha training, Insights, 7 Habits of Highly Effective People, Value Based Leadership, MBTI, TM, NLP, Ontwikkelingsgericht Coachen, …) met betrekking tot de werking van ons menselijk wezen. Ik ben een actieve beoefenaar van Transcendente Meditatie en mijn lijfspreuk is niet “the sky is the limit” maar wel “your thoughts are the limit, so think unlimited”. In het Nederlands klinkt dit zo ongeveer als: niet “de hemel bepaalt je grenzen” maar wel “jouw gedachten bepalen jouw grenzen en beperkingen, denk dus ongelimiteerd, onbegrensd”.

Lees hier meer over de diensten die ik lever.

Wilce Ferreira da Silva​

Sedert 2016 woon ik in België en spreek ondertussen ook Nederlands. Ik ben mama van 2 zonen en werkzaam in de zorgsector. Ik heb veel ervaring met verzorgen van mensen in het algemeen alsook met het verzorgen van handen en voeten.

Momenteel ben ik op het einde van mijn opleiding medische voetverzorging, zodat ik jou nog beter kan dienen wanneer jouw voeten medische zorgen nodig hebben.

Heb je dus iets voor met handen of voeten, dan moet je bij mij zijn binnen ons bedrijf.

Je kan me vrijblijvend contacteren voor inlichtingen of bellen voor een afspraak op +32.468.31.15.44 of een berichtje sturen via het contactformulier.

Heb je een vraag of bedenking? Laat een berichtje achter via info@MC2yB.be