“Je helpen je persoonlijke objectieven te realiseren door jou te coachen en te begeleiden, te adviseren of te inspireren.” (zie ook onze missie)

Peter als jouw persoonlijke coach en inspirator

Je hebt ervaringen die je niet verwerkt krijgt en wenst hulp? Je piekert of zit met levensvragen waar je niet uit geraakt? Je slaagt er niet (voldoende) in persoonlijke verandering te bewerkstelligen en zoekt een manier om geholpen te worden? Sta je voor belangrijke beslissingen waar je niet uit geraakt? Je hebt gewoon eens nood aan een klankbord? Je bent de weg naar jezelf een beetje kwijt geraakt? Wij willen je helpen jouw weg naar jezelf en je doelen terug te vinden.

Dank zij mijn persoonlijke ervaringen, vele groeicursussen, workshops heb ik vele inzichten gekregen in de werking van ons brein en de manier waarop we communiceren (niet in het minst met onszelf). Vanuit onze missie en onze kennis en ervaring, willen we je helpen zodat ook jij een nieuwe weg kan inslaan in je persoonlijk leven. Ik weet dat het kan, want heb het zelf reeds ervaren in mijn eigen leven.

Op professioneel vlak begeleid ik mensen bij organisatorische verandering in het bedrijf waar ze werkzaam zijn. Een nieuwe bedrijfsvisie (met mogelijk nieuwe waarden) kan leiden tot conflicten met je eigen waarden waardoor het uitoefenen van je job minder aangenaam en motiverend wordt. Je “voelt” je  niet meer thuis op je werk of in je job. Ook hier hebben we ervaring mee om mensen hun weg te zoeken naar nieuwe professionele mogelijkheden.

Op meer persoonlijke vlak coachen we vanuit jouw eigen doelstellingen, waar jij als individu heen wilt of vast zit.

Gouden tip: Zelfverandering is maar mogelijk als je dit zelf wenst. Door jou te helpen tot zelf-inzichten te komen, helpen we jou zodat jij jouw weg vindt om jouw doelen te bereiken en zo je verder te ont-plooien.

Dus, heb je behoefte aan een duwtje in de rug? Wil je vooruit maar je zit mentaal wat vast? Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvend verkennend gesprek.

Graag weten hoe ik werk? Je leest het hier.

Heb je een vraag of bedenking? Laat een berichtje achter via info@MC2yB.be